19 juni 2022
16:30

Huddinge IF 3 Svart

Referat: Enskede IK Blå - Huddinge IF 3 Svart

Idag kom säsongens första förlust i div 3 när vi åkte till Enskede IP för att möta Enskede IK.
Vi inleder matchen bra med många frilägen där hemmalagets målvakt storspelar men till sist så kommer 1-0 målet när Harry P.T. spelar fram Yusuf A. Vi utökar ledningen till 2-0 tre minuter senare genom Amadeus E. 2-0. Hemmalaget spelar disciplinerat med många spelare på försvarssida och med sylvassa kontringar. 2-1 reduceringen kommer dock på en retur. Ställningen är 2-1 efter första perioden. I den andra perioden får hemmalaget utdelningen två gånger om på sina kontringar. 2-2 kommer redan i den 26:e minuten och 2-3 i den 42 min. Ställningen är 2-3 efter två spelade perioder. Hemmalaget fortsätter att få utdelning på sina anfall då 2-4 kommer i den 56:e minuten. Vi lyckas att reducera till 3-4 i den 65:e minuten genom Yusuf A. Vi trycker på och har ett par riktigt bra chanser men hemmalagets målvakt storspelar. Enskede lyckas stå emot vår press och lyckas även att lobba lobba in bollen i mål i matchens sista minut. Vi får chansen till revansch den 21 augusti då serien vänder.

Slutresultat: Enskede IK - Huddinge IF 5-3

Grönt kort: Anton G.

Gult kort: Charlie B.